Oktatóink


Kattints a képre és ismerd meg fodrászainkat.

Hair-Line Top Team

Három fodrász, három egyéniség, három stílus. A Hair-Line Top Team tagjai több, mint tizenöt éve vannak jelen a hazai divatformálás színpadán. Munkájuk által a fodrászok megismerhetik az aktuális trendek mellett a hajvágás, hajfestés és alkalmi frizurakészítés alapjait is. Többrétű oktatási szisztémánk lehetőséget nyújt arra, hogy Viola Dóra, Molnár Joli és Dröszler László munkáját nagybemutatón, kisebb visual bemutatón, gyakorlati továbbképzésen és egészen kiscsoportos, vidéki képzések keretében is megismerjék az érdeklődő fodrászok. Az állandó megújulás jegyében fodrászaink külföldi képzéseken vesznek részt, rendszeres látogatói Európa első számú fodrászkiállításának, a londoni Salon International rendezvénynek.


 

Kökény Ferenc

Nagy örömmel tölt el minket, hogy oktatócsapatunk aktív és oszlopos tagja Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmester, immáron több, mint tíz éve. Hat évig az Alfaparf Top Team csapat tagjaként találkozhattunk vele, majd a reflektorfényből 2008-ban visszavonult. Azóta az Oktatóstúdióban tanítja a fodrászgeneráció legfiatalabb tagjait és az érdeklődő fodrászokat a klasszikus férfi hajvágás alapjaira és annak fortélyaira.


 

Szalon Team

Országszerte, mindenhol ott vagyunk. Fontosnak tartjuk azt, hogy a fővárosi képzések mellett megyei szinten is jelen legyünk: fodrászaink elérhető közelségben, oktatási rendszerünk karnyújtásnyi távolságra. Szalontréneri hálózatunk kiemelkedő fodrászok közössége, akik a Top Team-mel közösen vesznek részt a külföldi képzéseken és szakmai vásárokon egyaránt. Némethné Ildikó, Antal Judit, Lehoczki Nóra, Munkácsi Lászlóné Zsuzsanna, Szabó Valéria és Berkó-Justin Szilvia továbbképzései lehetőséget biztosítanak minden fodrásznak, hogy részt vegyenek technikai, elméleti és termékismereti képzéseken. Jó hangulatú, kiscsoportos foglalkozásokra számíthattok, az újdonságok mellett pedig a környék fodrászait is megismerhetitek. Mint minden fodrászunkat, a Szalon Team tagjait is bátran lehet keresni a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Akár a szalontréningeken személyesen, akár a Hair-Line területi képviseleti rendszeren keresztül, közvetetten. Munkatársaink minden segítséget megadnak, hogy a kérdésekre mihamarabb megérkezzenek a válaszok.